Holistisch therapeut

Welkom bij Praktijk In Touch! Binnen onze praktijk wordt er vanuit een holistische visie gewerkt aan gezondheid. Lichaam, geest en omgeving hebben allen invloed op onze gezondheid en daarom kunnen ze eigenlijk niet los van elkaar worden gezien. Wanneer u op zoek bent naar een holistisch therapeut bent u bij ons aan het goede adres.

 

Verstoorde balans tussen lichaam en geest

Tegenwoordig ervaren veel mensen regelmatig de nodige lichamelijke klachten en ongemakken. In de meeste gevallen kan de oorzaak hiervan gevonden worden in een verstoorde balans tussen lichaam en geest. Deze disbalans kan zijn op fysiek, mentaal en/of emotioneel vlak. Massagetherapie door een holistisch therapeut is een uitstekende manier om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en de verstoorde balans van het lichaam te herstellen.

Holistisch therapeut

Behandeling en vergoeding

Bij ons staat u centraal. Op basis van uw wensen en klachten, bepalen we altijd eerst een behandelstrategie. Omdat iedereen verschillend is en dus ook anders op de behandeling reageert wordt er steeds kort geëvalueerd tussen de verschillende behandelingen door. Zo kunnen we, indien nodig, het behandelplan aanpassen. Praktijk In Touch is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging. Onze behandelingen vallen hierdoor onder alternatieve zorg of natuurgeneeskunde en worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

 

Interesse in onze werkwijze? Neem contact met ons op!

Interesse in wat een holistisch therapeut voor u kan betekenen? We bieden een groot aanbod van behandelingen, waaronder een sportmassage, ontspanningsmassage en nog veel meer. Neem contact met ons op. Samen kijken we welke behandeling het beste geschikt voor u is. U kunt ons bereiken via de telefoon en de mail. Ook kunt u ons online contactformulier invullen op de website.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?