Massage in Den Bosch

Welkom op de website van Praktijk in Touch. Voor een massage in Den Bosch bent u hier aan het juiste adres. Tegenwoordig hebben veel mensen een druk leven waarin regelmatig de nodige stress ervaren wordt. Hierdoor liggen verschillende lichamelijke klachten en ongemakken continu op de loer. Denk hierbij aan hoofdpijn, nek- en rugklachten, pijn aan spieren en gewrichten of vermoeidheidsklachten. Klachten waar u snel vanaf wilt.

 

Oorzaak van lichamelijke klachten en ongemakken

Spanning op lichamelijk-, emotioneel- en/of mentaal vlak is meestal de oorzaak van lichamelijke klachten. Deze klachten en ongemakken zijn goed te verhelpen door middel van een massage in Den Bosch bij In Touch. Praktijk In Touch behandelt al jaren eerder genoemde klachten met positief resultaat en is gespecialiseerd in diverse massagetechnieken zoals deep tissue massage, triggerpoint therapie, bindweefselmassage en ontspanningsmassage.

Massage Den Bosch

Preventieve behandelingen

Een massage is een uitstekende manier om de verstoorde balans van het lichaam te herstellen zodat het deze de kans krijgt te genezen. De behandelingen worden gedaan door een holistisch therapeut die handelt vanuit een holistische visie. Naast de behandeling van klachten is er ook plaats voor preventieve behandelingen. Deze zijn gericht op het behouden en/of verbeteren van de gezondheid.

 

Werkwijze en vergoeding

Er wordt in alle gevallen een behandelstrategie bepaald die is afgestemd op uw wensen en klachten. Vaak worden de behandelingen bij Praktijk In Touch door veel zorgverzekeraars vergoed. Dit is wel afhankelijk van welke zorgverzekeraar u heeft en welk aanvullend pakket. Informeer bij uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

 

Maak nu een afspraak voor een massage in Den Bosch bij Praktijk In Touch! U kunt hiervoor contact opnemen via de telefoon, mail of het online contactformulier op de website.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?