Nekpijn verhelpen

Veel mensen ervaren tegenwoordig regelmatig in meer of mindere mate nekpijn. Een vervelende aandoening waar u graag vanaf wilt. Bij Praktijk In Touch weten we hoe we nekpijn kunnen verhelpen. Door middel van massagetherapie, aangepast op uw situatie zorgen we ervoor dat u snel van uw klachten af bent.

 

Een druk leven met de nodige stressmomenten en langdurig werken achter een computer spelen een grote rol bij het ontstaan van nek- en schouderklachten. Samen met rugklachten, hoofdpijn en vermoeidheid zijn het de meest voorkomende klachten die mensen tegenwoordig ervaren. Gelukkig is nekpijn goed te verhelpen door middel van massagetherapie.

Nekpijn verhelpen

Werkwijze

Praktijk In Touch is gespecialiseerd in de behandeling van nekpijn en boekt al jarenlang uitstekende resultaten. Door een combinatie van verschillende massages, zoals deep tissue massage, triggerpointmassage, bindweefselmassage en stretching wordt zeer snel resultaat behaald. Op basis van uw wensen en klachten stellen we een persoonlijk behandelplan op. Na enkele behandelingen evalueren we en passen we eventueel het behandelplan aan. Veel cliënten kiezen ervoor om na het verhelpen van de klachten en het afbouwen van de behandelingen op preventieve basis een aantal keer per jaar terug te komen om het ontstaan van nieuwe klachten te voorkomen. Dit is uiteraard een eigen keuze.

 

We staan voor u klaar. Maak nu een afspraak!

Praktijk In Touch is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging en daarom worden behandelingen door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Laat uw nekpijn verhelpen door Praktijk In Touch! We staan voor u klaar. Maak nu een afspraak via de telefoon of de mail.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?