Sportmassage in Den Bosch

Sportmassage neemt een belangrijke plaats in bij de begeleiding van sporters. Als voorbereiding op belasting en bij herstel erna. Bij Praktijk In Touch bent u aan het goede adres indien u op zoek bent naar een sportmassage in Den Bosch. Wij behandelen niet alleen topsporters maar zeker ook de gewone sporters op recreatief niveau.

 

Ook geschikt voor niet-sporters

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een sportmassage enkel geschikt is voor sporters. Sportmassage richt zich namelijk voornamelijk op het behandelen van de spieren. Toch is de behandeling hierdoor ook uitermate geschikt voor niet-sporters. Bijvoorbeeld omdat u in het   dagelijks leven (grote) inspanningen moet verrichten op uw werk of bij een andere activiteit.

Sportmassage Den Bosch

De positieve bijdrage van een sportmassage

Door een sportmassage in Den Bosch bij Praktijk In Touch worden afvalstoffen sneller afgevoerd, spieren worden soepeler en de flexibiliteit neemt toe. Dit is ook van groot belang voor de gewone mens van wie vandaag de dag ook grote inspanningen gevraagd wordt gedurende de (werk)dag. Veel mensen hebben een druk leven waarin regelmatig de nodige stress ervaren wordt. Juist voor hen kan sportmassage een positieve bijdrage leveren in het voorkomen en behandelen van (stressgerelateerde)klachten zoals rug- en nekklachten, hoofdpijn, pijn aan spieren en gewrichten of vermoeidheid.

 

Jarenlange ervaring

Praktijk In Touch heeft jarenlange ervaring in behandelingen met sportmassage in Den Bosch en combineert deze regelmatig met technieken uit de deep tissue massage, triggerpointmassage en bindweefselmassage voor nog betere resultaten. Omdat Praktijk In Touch kan putten uit een breed scala van disciplines en is aangesloten bij een beroepsvereniging komen behandelingen in aanmerking voor vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars, mits u aanvullend verzekerd bent.

 

Maak nu een afspraak via de telefoon of de mail.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?