Therapie in Den Bosch

Bent u op zoek naar therapie in Den Bosch? Welkom! Bij Praktijk In Touch kunt u terecht voor massagetherapie.

 

Veel mensen hebben tegenwoordig regelmatig last van lichamelijke klachten en ongemakken. Denk aan pijn aan spieren en gewrichten, nek/schouder- en rugklachten, hoofdpijn of vermoeidheidsklachten. Deze klachten en ongemakken worden in veel gevallen veroorzaakt door een druk bestaan met hier en daar wat stress en spanningen.

 

Diverse massagetechnieken

Wellicht herkent u wel een of meerdere van deze klachten. Gelukkig zijn deze goed te behandelen met massage therapie in Den Bosch bij Praktijk In Touch. In Touch is gespecialiseerd in diverse massagetechnieken zoals deep tissue massage, bindweefselmassage, triggerpointtherapie en ontspanningsmassage. Door middel van massage wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en wordt de verstoorde balans hersteld.

Therapie in Den Bosch

Werkwijze

Wij hebben jarenlange ervaring in het behandelen van eerdergenoemde klachten met een zeer positief resultaat. In alle gevallen wordt het behandelplan afgestemd op uw wensen en klachten. In gemiddeld drie behandelingen zult u merken dat er verbetering optreedt. Na enkele behandelingen wordt er geëvalueerd en eventueel het behandelplan aangepast.

 

Meestal vergoed door de zorgverzekering

Massage therapie in Den Bosch bij Praktijk In Touch valt onder alternatieve zorg of natuurgeneeskunde. Hierdoor wordt het bijna door alle zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

 

Gun uzelf een leven zonder klachten en/of ongemakken! Maak nu een afspraak voor massage therapie in Den Bosch via de telefoon of de mail.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?